Curatenie

In cadrul sortimentului de servicii de cleaning prestate de catre S.C. BOG'ART BUILDING S.R.L. se regasesc:

Servicii de curatenie dupa constructor:

Prin aceasta gama de servicii venim in intampinarea cerintelor beneficiarilor, efectuand servicii de cleaning in sistem industrial adaptat tuturor suprafetelor, utilizand mijloace tehnologice performante precum aspiratoare, echipamente speciale (monodiscuri, scablere, etc.) si solutii ecologice de ultima generatie.

Servicii de curatenie generala

Aceasta gama de servicii include operatiuni specializate de cleaning destinate mentinerii curateniei suprafetelor (pardoseli, mochete, geamuri), la un nivel optim.

Servicii de curatenie de intretinere

Serviciile de curatenie de intretinere sunt prestate in scopul mentinerii permanente a unui nivel calitativ al ambientului in birouri, holuri, scari, coridoare, grupuri sanitare, depozite, parcari, sali cu diverse destinatii etc.

Acest serviciu este prestat cu personal calificat fiind atent monitorizat in prestarea calitatii serviciilor efectuate. Totodata, beneficiind si de experienta acumulata pe piata locala, acest serviciu poate contribui la optimizarea costurilor activitatii Dumenavoastra prin normarea efectiva a sarcinilor ce trebuiesc efectuate tinanadu-se cont de suprafata necesara de intretinut.

Servicii de reconditionare suprafete dure

Prin aceasta gama de servicii se realizeaza reconditionarea pardoselilor dure din granit, gresie, marmura, mozaic, prin slefuire, cristalizare / impermeabilizare / polisare, lustruire si spalare. Procedeu la baza caruia stau utilizarea atat a echipamentelor tehnologice speciale cat si a solutiilor ecologice de ultima generatie combinate, fapt ce permite obtinerea unor rezultate remarcabile asupra suprafetelor prelucrate.

Servicii de maturare / aspirare / spalare platforme exterioare de mari dimensiuni

Aceste servicii sunt prestate cu utilaje profesionale ceea ce permite o eficienta ridicata sub aspect tehnologic raportat la suprafata acoperita in timp redus de executie.

Servicii de cleaning prestate prin alpinism utilitar

S.C. BOG'ART BUILDING MANAGEMENT S.R.L. dispune de alpinisti utilitari brevetati si experimentati, specializati atat in efectuarea operatiunilor de curatenie a suprafetelor vitrate cat si a placarilor exterioare cu alucobond, granituri, gresii, etc., avand capacitatea de a desfasura si diverse lucrari de intretinere, reparatii sau remedieri pe fatade sau locuri greu accesibile. Acest tip de serviciu poate fi o solutie accesibila in vederea diminuarii eventualelor costuri de reparatii la fatade sau coperisuri, cosuri de fum, etc.

Servicii dezinsectie, dezinfectie, deratizare

Reprezinta o gama de servicii care sunt prestate Beneficiarilor, personalizat in functie de cerintele specifice ale acestora.

Servicii de deszapezire a cailor de acces aferente imobilelor

La solicitatarea Beneficiarului S.C. BOG'ART BUILDING MANAGEMENT S.R.L presteaza servicii de deszapezire, degajare, incarcare si evacuare zapada atat la cerere cat si prin prestarea serviciului permanent prin punerea la dispozitia beneficiarilor de utilaje specializate.